Stemă Steaua: Gigi Becali dă lovitura de grație Armatei

Foto: gsp.ro
Foto: gsp.ro

Clubul Sportiv al Armatei și-a anunţat disponibilitatea de a purta discuţii cu echipa Steaua deținută de Gigi Becali, pentru un consens în privința siglei și a numelui, însă pare că totul este în zadar.

Fanii Stelei își vor vechea siglă înapoi, însă acest lucru nu se va întâmpla în retur. Președintele executiv al Stelei, Valeriu Argăseală, a anunțat de curând că echipa din Ghencea se va numi "FCSB" în a doua parte a campionatului, iar pe tricouri va fi inscripționată noua siglă - în opt colțuri și cu o cruce în mijloc.

Vezi și: LPF aplică decizia ICCJ! Cum apare Steaua pe site-ul Ligii

Digisport.ro scrie, luni, citând Gazeta Sporturilor, că Gigi Becali este atât de mulțumit de cum arată noua siglă a Stelei încât nu mai vrea să discute cu reprezentanții Armatei pentru recuperarea vechii steme. Chiar dacă se va ajunge la un consens, patronul campioanei nu vrea să mai folosească vechea emblemă.

Latifundiarul și-a îndeplinit visul de a pune crucea pe stema echipei sale și nici nu vrea să audă de vreun pas înapoi.

Probleme cu suporterii din cauza noii steme

Cei mai mulți dintre suporterii de la cele două Peluze, Sud și Nord, au anunțat însă că boicotează meciul cu Astra, din semifinalele Cupei Ligii, în semn de protest față de această schimbare.

Sursa citată mai scrie că grupul de fani numulțumiți ar putea primi brandul pierdut de Gigi Becali și ar putea înființa o nouă echipă, în Liga a Patra, la fel cum s-a întâmplat cu formații din Timișoara, Pitești sau Sibiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel