Ministrul Agriculturii face afirmații importante. Întrebări cheie care au primit răspuns

Ministrul Agriculturii a fost invitat la DC NEWS LIVE unde a abordat mai multe subiecte importante.

Ministrul Agriculturii, Achim irimescu, a explicat la DC NEWS LIVE că populația globală este în creștere, în timp ce suprafețele care pot fi cultivate scad. În acest context, prețurile alimentelor ar putea crește pentru că va exista cerere mare.

Citește continuarea aici: Adevărul despre creșterea prețurilor alimentelor în România. Ministrul Agriculturii dă explicații

Un alt subiect abordat de ministrul Agriculturii a fost alegerile parlamentare și eventuala sa candidatură.

Află dacă ministrul Agriculturii va candida la alegerile parlamentare aici: Ministru tehnocrat, ANUNȚ privind candidatura la alegerile parlamentare

Achim Irimescu dă replica PSD-ului după ce partidul l-a acuzat pe ministru că a întârziat cu plata subvențiilor directe. Irimescu a explicat că această întârziere a fost cauzată de adoptarea politicii agricole comune pentru că ea trebuia să fie gata pentru a fi aplicată în perioada 2014-2020, dar din păcate dezbaterile lungi și multe elemente au dus la adoptarea tardivă a legislației.

Citește continuarea aici: Un ministru dă replică PSD-ului după acuzațiile aduse

Pătrunderea pestei porcine africane pe teritoriul României ar produce o catastrofă economică la nivel naţional. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a declarat că există un risc mare ca aceasta să pătrundă în România, din ţările vecine afectate de această maladie.

Citește continuarea aici: DEZASTRUL se apropiere de România. Boala pentru care NU există vaccin face ravagii

Achim Irimescu a susținut că a realizat multe lucruri de când este ministrul Agriculturii. Acesta și-a atins scopul principal și anume reducerea birocrației, iar simplificarea lucrurilor era esențială după părerea acestuia.

Citește continuarea aici: Revoluția ministrului Agriculturii. Ținta principală: reducerea birocrației

Ministrul Agriculturii atrage atenția asupra unei solicitări venite din partea unor fermieri, potrivit căreia străinii să aibă restricție totală la cumpărarea de terenuri agricole în România. Oficialul Guvernului Cioloș, invitat la interviul DC News LIVE, a precizat că se poate da curs unei asemenea cereri, însă imediat țara noastră va intra în procedură de infringement.

Citește continuarea aici: Restricție totală la cumpărarea de terenuri în România de către străini. Avertismentul ministrului Agriculturii

Achim Irimescu consideră că multe măsuri benefice pentru români nu sunt cunoscute, afirmația fiind făcută în contextul unor precizări la interviul DC News Live despre o facilitate acordată tinerilor care vor să activeze în agricultură: între 40.000 și 50.000 de euro.

Citește continuarea aici: Zeci de mii de euro pentru românii de până în 40 de ani. Anunț de la guvern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel