Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, întâlnire la Bruxelles. Politica Agricolă Comună subiectul întâlnirii

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, participă luni, la Bruxelles, la Reuniunea Consiliului UE Agricultură şi Pescuit, subiectul principal fiind pachetul de reformă a Politicii Agricole Comune (PAC) post-2020, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

 În cadrul reuniunii se vor discuta Regulamentul privind planurile strategice în domeniul PAC, Regulamentul care vizează finanţarea, gestionarea şi monitorizarea PAC precum şi Regulamentul privind organizarea comună a pieţelor (OCP) produselor agricole. Totodată, în cadrul Reuniunii Consiliului de miniştri va avea loc un schimb de opinii privind aspecte legate de mediu şi climă, precum şi o prezentare din partea Comisiei şi un schimb de opinii despre Regulamentele privind normele tranzitorii în domeniul PAC.

Ministrul Agriculturii susţinea pe 29 octombrie în cadrul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament că prioritatea numărul unu este pregătirea cu celeritate a Programului Naţional Strategic, pentru că în următorii şapte ani principala sursă de finanţare a agriculturii o reprezintă cele 20 de miliarde de euro pregătite prin Politica Agricolă Comună, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel