Ministru scuipat în plină PANDEMIE de mai mulți opozanți ai restricțiilor anti-COVID

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un ministru a fost scuipat de mai mulți manifestanți care protestează împotriva restricțiilor anti-COVID-19.

Ministrul sănătății din Germania, Jens Spahn, a fost scuipat zilele trecute de către mai mulți manifestanți care protestau împotriva restricțiilor anti-COVID, transmite Agerpres. 

O înregistrare video postată pe Twitter de un jurnalist al cotidianului Bild arată o mulţime de câteva zeci de persoane care îl huiduie şi îi strigă Ruşine ministrului Spahn, în momentul în care acesta părăsea o clădire în Bergisch-Gladbach, după o apariţie electorală la un eveniment al Uniunii Creştin-Democrate din care ministrul face parte. Spahn s-a apropiat de mulţime şi a făcut semn că ar dori să stea de vorbă cu protestatarii, dar apoi s-a întors şi s-a îndreptat spre maşină când a văzut că protestatarii nu încetează să-l huiduie.

Astăzi ministrul economiei din Germania, Peter Altmaier, a declarat că scuiparea oamenilor politici contravine Constituției.

Oricine scuipă şi agresează oameni politici aleşi în mod democratic încalcă Constituţia germană, a scris pe Twitter ministrul german al economiei, Peter Altmaier.

Sâmbătă, poliţia din Germania a dispersat un miting la care au participat câteva mii de persoane pentru a protesta faţă de restricţiile impuse din cauza coronavirusului în capitala Berlin. Peste 300 de manifestanți au fost arestați.






 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel