Urmărește emisiunea live


Ministru PSD spune "NU" suspendării lui Băsescu

Președintele Traian Băsescu trebuie să-și termine mandatul, spune ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, care crede că dintr-o nouă suspendare nu va avea nimeni de câștigat.

„Din informațiile mele, noi nu am avut o astfel de discuție în partid pe această temă și sunt complet de acord că orice zi fără un șef al statului care a încălcat Constituția repetat ar fi un bine pentru societate. Îmi pun pe de altă partea întrebarea ce am câștiga dacă am redeschide acest subiect, am reintroduce Curtea Constituțională într-o discuție și ar apărea discuții pirivind o eventuală prelungire, din nou, a mandatului domnului Băsescu după actul suspendării. Eu cred că trebuie să-și termine mandatul și prin cale democratică să avem un nou președinte, pe care eu îl susțin și știți foarte bine că e vorba de Victor Ponta", a spus Titus Corlățean, ministrul de Externe al României, în emisiunea „Kilometrul 0", difuzată de Digi22.

Inițiatorul celei de-a treia suspendări a președintelui, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că de luni va începe să strângă semnături pentru acest demers.

Mai mulți lideri social-democrați, dar și premierul Victor Ponta, au declarat că subiectul suspendării președintelui urmează să fie dezbătut în partid, acolo unde părerile sunt împărțite.

Corlățean, acuzații grave: consilierii lui Băsescu au îndrăznit să mă ia la întrebări înainte de emisiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel