Ministru, numire controversată. ”Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”

O fostă atletă a fost numită, vineri, de către ministrul de Interne, Dragoş Tudorache,  în funcția de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București pentru următoarele șase luni. 

Vorbim despre Monica Iagăr. 

"Începând cu data de 25 noiembrie 2016, comisar-șef de poliție Iagăr Monica a fost împuternicită pe o perioadă de șase luni, prin ordin al ministrului afacerilor interne, să îndeplinească atribuțiile postului de președinte al Clubului Sportiv Dinamo București. În vârstă de 43 de ani, Monica Iagăr a ocupat din 2009 până în prezent funcția de șef Serviciu/Birou coordonare activități sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, structură subordonată Direcției Informare și Relații Publice a MAI", precizează comunicatul ministerului. 

Monica Iagăr este una dintre performerele atletismului românesc în proba de săritură în înălțime. 

Numirea s-a lăsat cu scântei și jigniri. Gabriela Szabo a postat un mesaj dur: ”Ruşinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj şi comportament numită de Ministerul de Interne să conducă clubul Dinamo! Doamne ce am fost odată în sport şi ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca.”

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel