Ministru, în vizită la răniții de la Colectiv

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, i-a vizitat, joi, pe pacienţii români grav răniţi în incendiul din clubul Colectiv care sunt internaţi în Spitalul Militar 'Regina Astrid' din Bruxelles.

Potrivit unui comunicat al MApN remis AGERPRES, ministrul Mihnea Motoc i-a asigurat pe românii aflaţi la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituţia medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanţilor militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.

Ministrul Motoc s-a întâlnit cu medicii şi conducerea spitalului, care i-au prezentat o informare cu privire la evoluţia stării de sănătate şi stadiul procesului de recuperare a pacienţilor.

'Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar 'Regina Astrid', precum şi unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost trataţi pacienţii români, supravieţuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015', menţionează MApN. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel