Ministru din Cabinetul Cioloș: ANAF se va dezvolta online

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) s-a reformat în acest an şi se va dezvolta online foarte mult, spune ministrul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, Violeta Alexandru.

"ANAF s-a reformat. (...) Eu vorbesc din interior de lucruri pe care le-am văzut întâmplându-se. ANAF va trece online foarte mult", a declarat ministrul Violeta Alexandru, joi, la TVR 1.

Potrivit acesteia, ANAF face eforturi ca să nu mai fie percepută ca un "controlor care sugrumă economia".

"ANAF face eforturi (...) pentru ca la finalul anului (...) să fie acea instituţie pe care să nu o mai percepi exclusiv ca fiind controlorul ce sugrumă economia, ci o instituţie care face primi paşi (...) ca să devină o instituţie suport pentru economie şi care să ţintească efectiv acolo unde există cea mai mare doză de risc şi unde indiciile arată că există evaziune fiscală, dozându-şi astfel eforturile cât să existe o balanţă între eficienţă şi investiţia, în sensul de ceea ce face statul pentru a atinge rezultate. (...) Câţiva paşi se văd şi se vor vedea cu siguranţă mult mai mulţi la finalul anului", a mai afirmat Violeta Alexandru.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel