Urmărește emisiunea live


Miniştrii de Externe din trei ţări baltice au intrat în carantină

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Miniştrii de Externe din cele trei ţări baltice au intrat sâmbătă în carantină după ce omologul lor sloven a fost testat pozitiv la coronavirus, relatează AFP.

Anze Logar a fost testat pozitiv vineri după ce şi-a încheiat joi un turneu în ţările baltice, unde s-a întâlnit cu omologii săi din Letonia, Edgars Rinkevics, din Estonia, Urmas Reinsalu, şi din Lituania, Linas Linkevicius. Preşedintele polonez Andrzej Duda a fost de asemenea testat pozitiv sâmbătă, la câteva zile după ce s-a întors dintr-o vizită la Tallin, capitala Estoniei.

Deşi nu s-a stabilit în ce moment s-a infectat Duda, el a participat luni la un forum de investiţii la Tallin, unde s-a întâlnit cu preşedinta Estoniei, Kersti Kaljulaid, şi cu preşedintele bulgar Rumen Radev, transmite Agerpres.

Kersti Kaljulaid a transmis apoi pe pagina sa pe Facebook că a fost testată vineri la întoarcerea din Franţa şi că rezultatul a fost negativ.

Radev şi-a scurtat deplasarea la Tallin pentru a se întoarce marţi la Sofia şi s-a plasat în izolare din cauza unui contact cu o persoană contaminată în ţara sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel