Ministerul Sănătății demarează consultări pentru un nou proiect de lege

legea_sanatatii
legea_sanatatii

În perioada următoare, Ministerul Sănătăţii va demara o serie de consultări pentru elaborarea noului proiect legislativ privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar, dar şi pentru revizuirea pachetului de servicii de bază acordat asiguraţilor, potrivit unui comunicat de presă transmis redacției De Ce News.

“Având în vedere importanţa socială a acestor reglementări, precum şi interesul manifestat de toate structurile sociale, considerăm necesară implicarea profesioniştilor din sistem, dar şi a reprezentanţilor societăţii civile în stabilirea măsurilor de reorganizare ale sistemului în vederea rezolvării principalelor probleme cu care acesta se confruntă, respectiv dezechilibrul financiar şi nivelul nesatisfăcător al calităţii serviciilor medicale”, a declarat dr. Vasile Cepoi, secretar de stat.

Potrivit comunicatului, dezbaterilor se vor desfăşura după un program care va fi postat pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro, până miercuri, 25 ianuarie 2012.

De asemenea, s-a decis ca pe acelaşi site să fie publicate, transparent, toate propunerile rezultate din dezbateri. Ministerul Sănătăţii va informa periodic cetăţenii, prin mijloacele de informare media, asupra derulării procesului de elaborare a legii.

Citește și:

Cinteză despre Legea sănătății: Nu trebuie să umblăm după imagine

Sever Voinescu: Eșecul dezbaterii legii sănătății este o lecție pentru noi toți

Bănicioiu: Băsescu şi Boc să îşi prezinte demisia! Este un eşec personal pe Legea Sănătăţii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel