Ministerul Muncii, sprijin financiar pentru familiile celor morți în incendiul din Colectiv

Toate familiile persoanelor decedate în incendiul produs vineri seară în clubul bucureștean Colectiv vor beneficia de ajutoare de urgență, a anunțat, luni, Ministerul Muncii.

Pentru a veni în sprijinul familiilor persoanelor decedate în urma tragediei de vineri, 30 octombrie, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice va acorda ajutoare de urgență în cuantum de 5.000 lei pentru fiecare familie îndoliată", se precizează într-un comunicat la MMFPSPV.

Deoarece cazul mamei decedate în incendiul din Club Colectiv care avea cinci copii reprezintă un caz special, Ministerul Muncii a decis ca ajutorul de urgență acordt familiei acesteia să fie dublu.

"În urma anchetei sociale dispuse de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, din cauza situației deosebite a acesteia, familia doamnei Maria Ion va primi un ajutor de urgență în cuantum de 10.000 lei. În urma anchetei sociale, s-a decis mărirea acestui cuantum de la 5.000 lei la 10.000 lei pentru familia Ion", conchide documentul citat.

În incendiul puternic izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23:00, în clubul Colectiv din Capitală, 31 de persoane au decedat și alte aproximativ 150 au fost rănite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel