Ministerul lui Florin Cîţu, împrumuturi. Radu Oprea: Idee fixă. La limita patologicului

Mihai Ciobanu / 03 feb 2020 / 23:36 Salveaza PDF Comentarii
Sursa: Facebook Ministerul pentru Mediul de Afaceri
Sursa: Facebook Ministerul pentru Mediul de Afaceri

Radu Oprea (PSD) comentează împrumuturile contractate de către Ministerul Finanţelor. 

"Florin Cîțu, ministrul finanțelor publice, a devenit cunoscut pentru abnegația cu care descoperă găuri imaginare în buget și cu care critica împrumuturile din perioada guvernării PSD. Este atât de pătruns de această idee fixă încât a început să se împrumute într-un ritm infernal la limita patologicului.

În luna ianuarie, guvernul PNL a împrulutat 20,3 miliarde lei!!! Lunile noiembrie și decembrie sunt la fel de dezastruoase: 12 miliarde lei imprumutați. In 34 de luni, Guvernul PSD a împrumutat 89,7 miliarde lei, adică 2,6 miliarde/lună. Vă rog să comparați dvs. 2,6 cu 20 și să formulați singuri concluzia", a scris pe Facebook Radu Oprea, cel care a ocupat funcţia de ministru pentru Mediul de Afaceri în Guvernul PSD.

"Ce face PNL cu banii împrumutați?"


"Nu știm, pentru că nu există transparența mult clamată în campanii electorale privind cheltuirea banului public. Însă, ceea ce aflăm zilnic din spatiul public, este că dă tunuri sacrificând totul pentru elitele care sprijină PNL (de exemplu cel mai recent scandal privind privatizarea sănătății).

Ce a realizat PSD cu banii imprumutați: cei 2,6 miliarde lei pe lună au adus o creștere in economie de 7,5 miliarde lei pe lună și venituri la buget de 2,93 miliarde lei pe lună", a scris Radu Oprea pe Facebook.

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29