Ministerul Justiției, ANUNȚ despre cererea de urmărire penală a lui Costel Alexe

Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă / Imagine de Sang Hyun Cho de la Pixabay
Un român a violat până la moarte o fetiță de 18 luni. Detalii șocante din anchetă / Imagine de Sang Hyun Cho de la Pixabay

Cererea de urmărire penală a fostului ministru al Mediului Costel Alexe a fost trimisă de ministrul Justiției, Stelian Ion, procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, transmite Ministerul Justiției.

„Astăzi, 5 ianuarie 2021, Stelian Ion, ministrul Justiției, i-a transmis procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cererea de urmărire penală formulată de Președintele României, privindu-l pe Costel Alexe, fost ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, pentru faptele ce fac obiectul dosarului nr. 176/P/2020 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiție – Direcţia Naţională Anticorupţie”, a anunțat Ministerul Justiției.

Potrivit sursei citate, cererea a fost transmisă în temeiul art. 109 alin. 2 teza întâi din Constituţia României, republicată, precum şi al art. 12, art. 18 şi art. 19 din Legea nr. 115/1999 privind responsabilitatea ministerială, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Președintele Klaus Iohannis a trimis marți ministrului Justiției, Stelian Ion, cererea de urmărire penală a fostului ministru al Mediului, Costel Alexe.

DNA a cerut să fie începută urmărirea penală față de Costel Alexe, fost ministru, cercetat pentru luare de mită și instigare la delapidare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel