Ministerul Dezvoltării: Ion Ștefan nu a făcut plângere penală la DNA

DNA
DNA

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, s-a prezentat la DNA, vineri dimineață, pentru a demonstra că nu acționează în baza unor înțelegeri cu terți pentru administrarea banilor publici.

„Ministrul Ion Ștefan, s-a prezentat în această dimineață la Direcția Națională Anticorupție, din proprie inițiativă. Ministrul a explicat că a mers să discute cu procurorii pentru a clarifica situația HG 793/20 decembrie 2019, privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, pentru Consiliul Județean Satu Mare. Ion Ștefan nu a fost citat de DNA și nu a făcut plângere penală", se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Dezvoltării.

Ministrul a precizat că este dispus să renunțe la imunitate pentru a se supune rigorilor legii, dacă organele de anchetă solicită acest lucru.

„Ministrul lucrărilor publice adaugă faptul că nu acționează pe baza niciunei înțelegeri cu terți pentru administrarea banului public, mandatul său ca ministru bazându-se pe bună credință și corectitudine", mai arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel