Ministerul Culturii alocă bani ONG-urilor pentru proiecte dedicate Centenarului

George Ivașcu, ministrul Culturii
George Ivașcu, ministrul Culturii

Ministerul Culturii alocă bani ONG-urilor pentru proiecte dedicate Centenarului.

Ministerul Culturii și Identității Naționale (MCIN) lansează sesiunea de selecţie a manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 - 2018) şi a Primului Război Mondial, formulate şi asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial.

VEZI ȘI: George Ivașcu, ministrul Culturii, la interviul DCNews - VIDEO

Suma totală disponibilă pentru finanţarea manifestărilor, acţiunilor și proiectelor propuse, alocată acestei sesiunii, este de 50 de milioane de lei. Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este de 50.000 lei, iar suma maximă de 5 milioane lei. Termenul maxim de finalizare al proiectelor este 7 decembrie 2018.

Precizăm că dosarele de participare pot fi transmise începând cu data de 18 mai  2018, ora 08:30, până la, cel mai târziu, 18 iunie 2018, ora 17:00.


Informații necesare

Informații privind criteriile de eligibilitate ale solicitanților și ale proiectelor, organizarea şi funcţionarea comisiilor, modalitatea de analiză și selecție, precum și de soluționare a contestațiilor, se regăsesc în Ghidul privind procedura de selecţie a manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 - 2018) şi a Primului Război Mondial, formulate şi asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial, organizarea şi funcţionarea comisiilor, precum şi procedura de soluţionare a contestaţiilor, aprobat prin Ordinul ministrului culturii și identității naționale nr. 2319/2018, publicat pe site-ul Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale la adresa: cultura.ro/sesiunea-de-selectie-manifestarilor-actiunilor-si-proiectelor-de-aniversare-centenarului-romaniei.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel