EXCLUSIV  Miniștri guvern Cioloș - Soros. Palada: Cum au ajuns tehnocrații să pună mâna pe România

În mass-media există o dezbatere despre guvernul tehnocrat privind legătura unor miniștri și George Soros.

DC News l-a contactat pe Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al PRU, pentru a comenta acest subiect și pentru a vedea cum au ajuns guvernanții la putere prin prisma legăturii cu George Soros.

DC News: Tehnocrații care au beneficiat de bursele oferite de Fundația Soros au ajuns miniștri pentru că au fost oamenii lui Soros sau pentru că pur și simplu au fost buni pentru funcția de ministru?

"Da. Au ajuns miniștri pentru că fac parte din rețeaua de influență a lui Soros. De la consilierul prezidențial Pralong, unul din oamenii de bază a lui Soros în România, până la Prună, Ghinea și toți ceilalți, toți sunt oameni care au beneficiat în mod extins de banii lui Soros, și-au construit cariera și credibilitatea pe baza proiectelor, banilor și legitimității conferite de acesta.

Până s-au copt și au ajuns să ocupe funcții importante în statul român. În momentul de față, statul român este parțial captiv acestei sfere de influență. Dacă vă place, problema voastră. Mie nu mi se pare normal. Statul român trebuie să fie condus de români, în interesul propriu, nu în interesul lui Soros și a mașinațiunilor sale geostrategice", a spus Mirel Palada.

VEZI ȘI:  Bursă SOROS. Mirel Palada: Teoretic ar trebui să tac din gură. Nu o fac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel