Militarii români din Afganistan, mesaje emoționante de Crăciun

Militarii români aflaţi în teatrul de operaţii din Afganistan au transmis în ţară, către familie, dar şi către toţi românii, mesaje video cu urări de Crăciun.

Fruntaşul Elena Croitoru transmite soţului şi copiilor sărbători fericite, la mulţi ani şi îi asigură că se va întoarce acasă sănătoasă.

'De aici de departe, din sufletul meu, vă trimit cele mai calde şi sincere urări de bine. Aveţi grijă de voi, sunt alături de voi, mami vă iubeşte, dragul meu, soţia ta te iubeşte. Aveţi grijă de voi, acolo unde sunteţi. Eu sunt bine, mă voi întoarce acasă sănătoasă, la voi, pentru că ştiu că mă aşteptaţi', spune fruntaşul Croitoru familiei sale.

Urări similare a făcut şi Corneliu Suciu, care le promite celor dragi, că se va întoarce acasă sănătos şi va petrece alături de ei 'clipe minunate' pentru a recupera momentele în care a fost departe. La familie s-a gândit şi locotenent-colonelul Laurenţiu Manta care le-a promis fetelor sale că în anul care vine vor petrece mai mult timp împreună. El a urat familiei sale, ca şi tuturor românilor, multă sănătate, împliniri şi realizări. Pe de altă parte, în mesajul său, preotul Florin Ciobanu a arătat că 'o parte din România e prelungită' acolo, în Afganistan, unde se află militarii români.

'Purtăm stindardul ţării şi tradiţiile noastre vechi strămoşeşti le-am adus cu noi, le purtăm în inimă', a mai spus preotul, urând tuturor sărbători cu mai multă linişte şi pace în suflet. Locotenent-colonelul Liviu Necula a transmis, din partea Batalionului 341 Infanterie 'Rechinii Albi', pe care îl conduce, Crăciun Fericit şi la mulţi ani. Mesaje au trimis şi militarii români, dar şi cei străini de la Unitatea NATO de Integrare a Forţelor (NFIU), cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel