Urmărește emisiunea live


Militarii protestează în Piaţa Victoriei. Boc organizează miting cu iz câmpenesc pentru Băsescu la Cluj

cluj mitng
cluj mitng

Două mitinguri se desfăşoară la această oră simultan: unul pro-Băsescu la Cluj şi unul anti-Băsescu în Piaţa Victoriei, în Capitală. Câteva sute de militari disponibilizaţi s-au adunat în Piaţa Victoriei pentru a cere demisia lui Traian Băsescu. La Cluj, PDL a pus în mişcare tot aparatul de partid. Oamenii sunt aduşi cu autocare din toată zona Ardealullui, numai de la Sibiu au plecat 1500 de protestatari. Băsescu este aşteptat la Cluj pentru a le vorbi oamenilor.

Pentru a întreţine atmosfera la Cluj s-au adus fomaţii de muzică populară pentru a concerta pe scena amplasată în Piaţa Lucian Blaga. Oamenii prezenţi la miting au adoptat culoarea de campanie a PDL-ului şi mulţi s-au îmbrăcat în alb.

Susţinătorii lui Traian Băsescu anunţă că 15.000 de oameni vor veni la mitingul din Piaţa Lucian Blaga. Printre ei, şi politicieni cunoscuţi: preşedintele PDL, Vasile Blaga, şi foştii premieri Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu.

De cealaltă parte, miltarii, protestează împotriva lui Băsescu. „Mitingurile şi pichetările au ca scop conştientizarea tuturor cetăţenilor României, care doresc restaurarea statului de drept, să participe la referendumul pentru demiterea lui Traian Băsescu. Îl considerăm pe Traian Băsescu principalul vinovat pentru lichidarea democraţiei constituţionale, încălcarea voinţei naţionale, anihilarea puterilor în stat etc",

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel