Militar, reținut pentru OMOR. I-a dat foc concubinei

Un caporal a fost reținut pentru omor calificat. El i-a dat foc iubitei sale după o ceartă. Femeia a fost dusă la spital, dar astăzi a murit. 

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara au dispus, vineri, prin ordonanţă, punerea în reţinerea lui Truţă Ştefan Daniel, caporal angajat într-o unitate militară (UM) din Craiova. Acuzat de omor calificat, el va fi prezentat sâmbătă, cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Timişoara.

”În referatul cu propunere de arestare preventivă, procurorii au reţinut că, la data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray şi al unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi (vineri -n.r.) aceasta a decedat”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Militar Timişoara. 

Din constatările medicale preliminare din data de 24 februarie, a reieşit că victima a prezentat leziuni ce s-au produs prin acţiunea flăcării şi i-au pus în primejdie viaţa, menţionează sursa citată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel