Militar, dus la spital după ce s-a curentat în stația CFR Chiajna

Un militar din cadrul Brigăzii 1 Rachete Sol-Aer ''Nicolae Dăscălescu'' s-a curentat, vineri, în jurul orei 18.00, în stația CFR Chiajna, informează MApN.

Militarul, care a suferit arsuri în zona mâinii și piciorului stâng, este conștient și în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Capitală pentru investigații medicale și tratament de specialitate.

"Sublocotenentul Lucian Enache îndeplinea funcţia de şef al dispozitivului însărcinat cu paza unui transport de tehnică militară, pe calea ferată.

Pe timpul staţionării în staţia Chiajna, ofiţerul a executat o verificare la tehnica îmbarcată, în apropierea liniei de înaltă tensiune, fiind surprins de descărcarea unui arc electric. Echipaje ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit în scurt timp şi i-au acordat primul ajutor.

Militarul, care a suferit arsuri în zona mâinii şi piciorului stâng, este conştient şi în stare stabilă, fiind transportat la un spital din Capitală pentru investigaţii medicale şi tratament de specialitate.
Militarii transportau tehnica de rachete sol-aer către Poligonul de trageri de la Capu Midia, pentru a participa la un exerciţiu de antrenament cu trageri de luptă.

O comisie a Statului Major al Forţelor Aeriene se află la faţa locului pentru a cerceta cauzele producerii evenimentului", arată MApN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel