Milionară din întâmplare. Praful norocos

Curățarea locuinţei poate fi bună mai ales în condiţiile în care găsești un bilet de loterie câștigător în valoare de 900.000 de lire sterline, în timp ce... ştergi praful!

O femeie norocoasă care a făcut curăţenie genrală după Crăciun a câștigat un "salariu" net de aproape 1 milion de euro, când a descoperit un bilet la EuroMillions, uitat în casa ei.

Scanând biletul uitat din aplicația națională a loteriei, femeia nu a putut să creadă atunci când i-a apărut un mesaj pentru a contacta Biroul Național al Agenţiei.

Femeia din Dublin a cumpărat un bilet EuroMillions pentru tragerea loto de vineri, 27 octombrie, în timpul unei vacanțe de weekend în cartierul pitoresc irlandez Carrick, în Co Leitrim. Biletul de aur de la Irlanda Only Raffle ia adus un premiu în valoare de aproximativ 887.000 de lire sterline.

A uitat să-l verifice

Femeia, care nu şi-a dat numele, a vorbit despre neîncrederea ei în câştig și ia mulțumit norocului că a găsit biletul, chiar şi după două luni de la data tragerii, relatează Irish Mirror.

Într-o declaraţie dată la sediul loteriei, câștigătoarea premiului a declarat: "Am fost plecați în weekend la Leitrim și, la noroc, cumpăr întotdeauna un bilet Lotto sau EuroMillions când sunt ies în oraş.  Dar am uitat complet să-l verific! Doar când am ajuns la curățenia după Crăciun, am găsit acest bilet și l-am scanat pe Aplicația telefonică națională de loterie. Dintr-o dată, mi-a apărut un mesaj că trebuie să contactez Loteria Națională pentru a discuta despre bilet."

Nu pot să cred că mi se întâmplă mie

"În mod direct mi s-a spus că... am fost unul dintre cei zece câștigători ai premiului pentru tombola de 5.000 € și am fost absolut încântată să încep noul an cu 5.000 de euro în buzunar."

"Pe de altă parte, reprezentantul Oficiului Național de Loterie de la celălalt capăt al telefonului m-a întrebat dacă stau jos, apoi a început să-mi spună că... am câștigat un milion de euro!!!" a povestit câştigătoarea.

Apoi, tot ea, a continuat "A fost cel mai ciudat sentiment din viața mea să-mi spună că devenisem milionară cu un bilet pe care l-am cumpărat în octombrie anul trecut! Încă nu pot să cred că mi se întâmplă mie", a mai spus ea pentru sursa citată.

[citeste si]

Tânăra femeie din Dublin a mărturisit că nu a avut timp să se gândească la ceea ce va face cu banii, dar a precizat că îi va lua ceva timp înainte de a-și pune norocul la treabă.

"Banii mi-ar oferi opțiunea de a face multe lucruri la care nu mi-aș fi gândit niciodată."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel