Milionar celebru scăpat de arest

Omul de afaceri Ilie Carabulea, fiul său, Oprea, şi alţi trei inculpaţi arestaţi în dosarul Carpatica Asig vor fi puşi în libertate.  Curtea de Apel Alba Iulia a admis vineri contestaţiile formulate de aceştia împotriva încheierii Tribunalului Sibiu, decizia fiind definitivă.

Tribunalul Sibiu a decis, sâmbătă seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a omului de afaceri Ilie Carabulea, a fiului său, Oprea, și a altor trei inculpați din dosarul Carpatica Asigurări.

Din cei șapte inculpați în dosar, doi vor sta în arest la domiciliu timp de 30 de zile. Față de inculpații Maria Coșa și Georgeta Crideanu, Tribunalul Sibiu a respins propunerea formulată de către D.I.I.C.O.T cu privirea la luarea măsurii arestării preventive și a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Ilie Carabulea, fiul său Oprea și alte cinci persoane — Angela Toncescu, Liviu Stoicescu, Gheorghe Nasărău, Maria Coșa și Georgeta Crideanu — sunt inculpați în dosarul Carpatica Asigurări, acuzațiile fiind constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu, evaziune fiscal și spălare de bani. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70 milioane de lei.

[citeste si]

Săptămâna trecută, procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Sibiu, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, au efectuat 13 percheziții pe raza județelor Sibiu, Ilfov și a municipiului București, atât la domiciliile suspecților, cât și la sediile unei firme de asigurări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel