Milioane de ţigarete, depistate într-un compartiment ascuns al unui TIR

Poliţiştii bucureşteni au reţinut, joi, doi bărbaţi, în vârstă de 30, respectiv 44 de ani, bănuiţi de contrabandă şi deţinere ilicită de ţigarete, după ce au încercat să introducă în ţară cantitatea de 2.370.000 de ţigarete, într-un compartiment ascuns al unui autotren cu remorcă.

La data menţionată, bănuiţii au fost depistaţi în timp ce deţineau în vederea comercializării cantitatea de aproximativ 2.370.000 de ţigarete, nemarcate corespunzător, introduse în ţară într-un compartiment ascuns al unui autotren cu remorcă, pentru a se sustrage controlului vamal.

"S-au indisponibilizat în vederea confiscării cantitatea de ţigarete indicată şi mijlocul de transport folosit la săvârşirea infracţiunilor", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Prejudiciul creat bugetului de stat este estimat la 1.390.000 de lei, valoarea bunurilor confiscate fiind de 1.260.000 de lei, urmând a se proceda la identificarea bunurilor mobile şi imobile aparţinând bărbaţilor în vederea dispunerii de măsuri asigurătorii pentru recuperarea prejudiciului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a cantităţii de mai mult de 10.000 de ţigarete, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel