MILANO, TREN DERAIAT: Doi morți, peste 100 de răniți, 10 GRAV

Irina Constantin / 25 ian 2018 / 10:36 Salveaza PDF Comentarii
Tren deraiat Milano
Tren deraiat Milano

Un tren a deraiat în Milano. 

Doi oameni au murit, zece răniți grav și peste o sută de răniți ușor. Trenul a deraiat între Pioltello și Segrate. Potrivit informațiilor publicate de ziarele din Italia. 

Paul Ciocoiu, purtător de cuvânt MAE, a precizat că sunt în legătură permanentă cu autoritățile italiene. ”Până în acest moment nu avem nicio solicitare de asistență consulară”, a precizat acesta. 

Iată precizările complete ale MAE: 

”Consulatul General al României la Milano are în atenţie accidentul feroviar produs în dimineaţa zilei de 25 ianuarie 2018.

Oficiul consular a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii cu privire la existenţa unor cetăţeni români printre victime.

Până în prezent, la nivelul oficiului consular nu au fost primite solicitări de asistenţă consulară cu privire la acest accident.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește că cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Consulatului General al României la Milano: +39 02.40098088; +39 02.40074018, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență sau la numărul de urgenţă al oficiului consular +39 366.108.1444.

Consulatul General al României la Milano monitorizează cu prioritate situația şi menţine legătura cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcție de solicitări.”

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27