Mike Pompeo, jignit de Guvernul de la Phenian: Este o plantă otrăvitoare a diplomaţiei americane

Ministrul de Externe nord-coreean, Ri Yong Ho, a făcut comentarii insultătoare la adresa SUA, în semn de protest faţă de comentariile lui Mark Pompeo apărute într-un interviu de presă şi pe care le-a calificat ca fiind "insultătoare. 

Ri a spus că Phenianul va încerca să rămână "cea mai mare amenințare a Americii" dacă Statele Unite continuă să se confrunte cu Nordul, aplicându-i acestui stat noi sancțiuni. În plus, acesta l-a numit pe Mike Pompeo "o plantă otrăvitoare a diplomaţiei americane". 

În timpul interviului, Pompeo a spus că SUA vor continua să menţină sancțiunile asupra Coreii de Nord, până când Phenianul se va conforma denuclarizării ţării, potrivit cnycentral.com/

La începutul acestei săptămâni, trimisul special american în Coreea de Nord, Stephen Biegun, a declarat că este pregătit să reia calea diplomatică cu Phenianul.

Biegun a făcut aceste declaraţii la o zi după ce militarii americani și sud-coreeni și-au încheiat exercițiul militar pe care Coreea de Nord l-a numit ca fiind "o repetiţie de invazie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel