Mike Pompeo aruncă BOMBA: Va exista o tranziție lină spre a doua administrație Trump

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Deși candidatul Partidului Democrat, Joe Biden, a fost declarat câștigător al alegerilor prezidențiale din Statele Unite, după ce a trecut de număr de 270 de electori câștigând Pennsylvania, Mike Pompeo pare că încă nu este convins că Biden este câștigătorul alegerilor.

Secretarul de stat Mike Pompeo, întrebat dacă departamentul de stat se pregătește să se coordoneze cu echipa lui Joe Biden pentru a efectua transferul de putere, a răspuns: „Va fi o tranziție lină către o a doua administrație Trump”. El a adăugat: „Lumea ar trebui să aibă toată încrederea că tranziția necesară pentru a se asigura că Departamentul de Stat este funcțional astăzi și va fi funcțional și după 20 ianuarie.”

Deși Biden a fost declarat câștigător, Pompeo refuză rezultatul

„Adesea întâlnim situații în care nu este clară situația cu privire la alegeri. Lucrăm pentru a descoperi faptele. Lucrăm pentru a descoperi, pentru a afla dacă, de fapt, decizia care a fost luată, reflectă voința oamenilor ", a adăugat el. „Dorim ca fiecare dintre aceste voturi să fie numărate, în același mod în care avem toate așteptările ca fiecare voturi, aici în Statele Unite, să fie contorizate, este absolut normal”.

Mâine, Trump va avea prima apariție publică

Mâine, Trump va vizita cimitirul național Arlington, a precizat Casa Albă. Ar fi prima apariție publică a președintelui de când Joe Biden a fost declarat câștigător. Trump și prima doamnă Melania Trump vor vizita cimitirul pentru a marca Ziua Veteranilor, a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Judd Deere, informează AlJazeera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel