Mike Pence, URMĂRIT de extrema stângă în timpul dezbaterii cu Harris

Kamala Harris - Mike Pence, o dezbatere fără niciun câștigător
Kamala Harris - Mike Pence, o dezbatere fără niciun câștigător

În timpul dezbaterii cu Kamala Harris, vicepreședintele SUA, Mike Pence, a fost urmărit îndeaproape de o reprezentantă a extremei stângi din Camera Reprezentanților.

O membră a Camerei Reprezentanților, Alexandria Ocasio-Cortez, a urmărit îndeaproape dezbaterea dintre Mike Pence și Kamala Harris postând pe Twitter mai multe răspunsuri la comentariile vicepreședintelui american. Aceasta a fost enervată de faptul că Pence a făcut referire la ea cu apelativul „AOC”, cu referire clară la nume.

Cortez, exponentă a extremei stângi din SUA

Cel mai sensibil la subiect pentru Ocasio-Cortez, membră a așa-numitei „echipe” a parlamentarilor de extremă stânga de pe Capitol Hill, a fost legat de schimbările climatice.

În timpul dezbaterii, Pence a sugerat că Green New Deal, propunerea legislativă semnată de Ocasio-Cortez, a fost un produs al „alarmiștilor climatici” care ar însemna pierderea multor locuri de muncă. Estimările au plasat prețul tranzacției la peste 90 de miliarde de dolari. Vicepreședintele SUA a susținut programul electoral al fostului vicepreședinte, Joe Biden și al Kamalei Harris va fi aprobat dacă aceștia vor câștiga alegerile.

„Acum, Joe Biden și Kamala Harris ne-ar întoarce la acordul climatic de la Paris, ar impune Green New Deal, care ar zdrobi energia americană, ar crește costurile energetice ale familiilor americane și ar zdrobi literalmente locurile de muncă din SUA”, A spus Pence.

Vicepreședintele i-a acuzat, de asemenea, pe Biden și Harris că vor să îndepărteze SUA de la sursele tradiționale de energie și să interzică fracking-ul, un proces care a contribuit la renașterea națiunii în sectorul energetic, dar a fost un subiect dezbătut în rândul democraților, care sunt împărțiți între beneficiile economice ale procesului și ceea ce mulți văd ca impact potențial dăunător asupra mediului, potrvit FoxNews.

Imediat, Cortez a reacționat pe Twitter: „E rău!”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel