Mike Pence merge la inaugurarea lui Biden, dar nu participă la plecarea lui Trump: „A fost cea mai mare onoare din viața mea“

Mike Pence merge la inaugurarea lui Biden, dar nu și la plecarea lui Trump: A fost cea mai mare onoare din viața mea
Mike Pence merge la inaugurarea lui Biden, dar nu și la plecarea lui Trump: A fost cea mai mare onoare din viața mea

Mike Pence va participa la evenimentul de inaugurare al lui Joe Biden, dar nu va fi prezent la evenimentul de plecare din funcție al lui Donald Trump.

Mike Pence nu va participa mâine la evenimentul de rămas bun al lui Donald Trump, potrivit biroului de presă al președintelui SUA. Totodată, acesta va participa la inaugurarea lui Joe Biden în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii. 

Biroul lui Pence și-a lansat programul pentru mâine și acesta include un singur eveniment: inaugurarea lui Joe Biden și Kamala Harris. În același timp, președintele Donald Trump intenționează să părăsească Washington, D.C. înainte de învestirea lui Biden. 

Pence le-a mulțumit americanilor

Totodată, Mike Pence a transmis un mesaj Statelor Unite ale Americii, postând pe Twitter un mesaj în care le-a mulțumit americanilor pentru „privilegiul de a fi vicepreședinte în ultimii patru ani”.

„Vă mulțumesc pentru privilegiul de a servi ca vicepreședinte în ultimii patru ani, a fost cea mai mare onoare din viața mea. În numele Minunatei noastre Doamne, Karen Pence, și a întregii noastre familii, Mulțumim și Dumnezeu să binecuvânteze America“, se arată în mesajul postat pe Twitter de Mike Pence, informează TheGuardian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel