Mii de români au intrat în ţară în ultimele 24 de ore

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 24.600 persoane, cetăţeni români şi străini, şi 15.500 mijloace de transport, informează duminică Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 12.000 persoane cu 8.400 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 12.600 persoane cu 7.100 mijloace de transport.

În acelaşi interval de timp, la frontiera cu Ungaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control aproximativ 16.400 de persoane şi 10.500 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 8.600 de persoane cu 5.900 mijloace de transport, se arată într-un comunicat al IGPF.

Totodată, poliţiştii de frontieră au depistat, în ultimele 24 de ore, 34 de fapte ilegale - 11 infracţiuni şi 23 contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, în zonele de competenţă - punctele de trecere şi "frontiera verde" - poliţiştii au descoperit, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 7.400 lei.

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 11.600 lei.

Totodată, Poliţia de Frontieră nu a permis ieşirea a 7 cetăţeni români din diferite motive legale.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic online care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel