Mii de parfumuri contrafăcute au fost confiscate

produse contrafacute
produse contrafacute

Inspectorii vamali au descins într-un complex comercial de la marginea Capitalei. Au plecat cu parfumuri contrafăcute și au lăsat amenzi de mii de lei.

Inspectori din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au confiscat peste 7.700 de produse de înfrumuseţare susceptibile a fi contrafăcute, dintre care mai mult de 5.000 erau parfumuri inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu, se arată într-un comunicat de presă al Direcţiei Generale a Vămilor DGV.


Valoarea totală a produselor confiscate în urma controlului efectuat într-un complex comercial din Capitală se ridică la aproape 313.000 de lei (66.000 de euro). Din cantitatea totală, 5.026 erau recipienţi de parfumuri, iar 2.711 diverse articole cosmetice.

Potrivit DGV, mărfurile în cauză erau inscripţionate cu titulatura unor branduri renumite, precum: Bvlgari, Joop, Burberry, Dior, Chanel, Lancome, Tom Ford, Mac, Yves Saint Laurent, Therry Mugler sau Dolce&Gabanna.


Toate produsele reţinute nu aveau documente de provenienţă, fiind susceptibile de a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuală, urmând a se sesiza titularii acestor drepturi şi a se lua măsurile legale în vigoare, precizează sursa citată.

Vezi și: Designerul Andra Țurcanu, dezvăluiri din lumea modei, la Jungla Urbană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel