Mii de ieșeni aleargă pe 23 aprilie pentru copiii inteligenţi din familii defavorizate

Evenimentul „Semimaraton Iași” are loc pe 23 aprilie. Mii de persoane vor ieși să alerge pentru două cauze nobile: sprijinul copiilor inteligenți din mediul rural și al celor din familii defavorizate din cartierul ieșean Dacia.

Evenimentul Semimaratonul din Iaşi a ajuns la cea de-a treia ediţie, iar anul acesta se desfăşoară pe 23 aprilie, când mii de persoane vor ieși la alergat pentru două cauze nobile: sprijinul copiilor inteligenți din mediul rural și al celor din familii defavorizate din cartierul ieșean Dacia.
 
Organizat de Cluburile Rotary, Semimaratonul din Iaşi a oferit în cadrul ediţiei din 2016 peste 10 burse în valoare de 8.000 de euro pentru copiii inteligenţi din mediul rural prin Asociaţia ProRuralis, dar şi 4.000 de euro pentru proiectul “Căsuţa cu cireşe” prin Asociaţia Salvaţi Copiii, care-şi propune să ajute copiii defavorizaţi din cartierul ieșean Dacia.
 
Împărţit în diferite tipuri de traseu, Semimaratonul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, cel mai mic participant poate să aibă 6 ani, copiii având acces gratuit, iar taxele pentru adulţi pornesc de la 30 de lei până la 90, în funcţie de perioada de înscriere.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel