Mii de comprimate de ecstasy găsite la un bărbat, în Cluj - VIDEO

Captură de droguri făcută de către poliţişti. 

La data de 17.08.2021, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic ilicit de droguri de mare risc în formă continuată.

La aceeaşi dată, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze, pe raza judeţului Cluj, cantitatea de 1.013 comprimate ecstasy, în schimbul sumei de 1.000 euro şi 7.500 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Arad împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Arad au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Botoşani, în urma căreia au mai fost descoperite alte aproximativ 1.600 comprimate ecstasy, deţinute de către inculpat în scopul comercializării.

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, transmite Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Arad.

VIDEO: 

 

Solicitare către Cîţu după sondajul momentului. Lazăr: ”Situaţia e de-a dreptul alarmantă!” Peste 21.000 oameni au răspuns

 

Vă prezentăm rezultatele celui mai nou sondaj DC News, realizat pe o problemă de maximum interes.

DC News a realizat un sondaj în rândul cititorilor săi pe o temă care a suscitat un larg interes, având în vedere numărul mare al celor care au răspuns într-un interval de 24 de ore. E vorba despre tema consumului de droguri în rândul tinerilor, iar întrebarea a fost următoarea: "A devenit consumul de droguri, în rândul tinerilor, o problemă majoră?".

La sondaj au răspuns peste 21.000 de persoane, iar rezultatele sunt următoarele: 

DA 79,5% (17.352)

NU 20,5% (4.480).

Detalii aici: Solicitare către Cîţu după sondajul momentului. Lazăr: ”Situaţia e de-a dreptul alarmantă!” Peste 21.000 oameni au răspuns

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel