Mii de bucureșteni au rămas din nou fără apă caldă. Care este motivul

Sectorul 4 a rămas fără apă caldă, din cauza unei avarii/ Foto: Pixabay
Sectorul 4 a rămas fără apă caldă, din cauza unei avarii/ Foto: Pixabay

Peste 1.500 de familii din București au rămas fără apă caldă.

Bucureștenii se confruntă din nou cu lipsa apei calde. Peste 1.500 de familii au rămas fără agent termic din cauza lucrărilor care se fac la conductele Termoenergetica. Rețeaua învechită a Capitalei a provocat mai multe probleme de acest fel în ultimele luni. Din păcate, până acum nu s-a găsit nicio soluție. Cele mai mari probleme sunt în sectoarele 1 și 2, în cartierul Aviației și în zona Ștefan cel Mare. Cauza ar fi lucrările efectuate pe bulevardul Iancu de Hunedoara de compania Termoenergetica.

„Avem niște lucrări mai ample care implică și remedierea unor avarii și niște lucrări de reparații la rețeaua termică primară. Termenul estimat este pentru mâine (miercuri, 16 iunie - n.r.), ora 24.00, dar speram să ne încadram și să terminăm mai repede.”, a declarat Adrian Gîtlan, directorul Termoenergetica București. 

Potrivit anunțurilor afișate la intrarea în blocuri, lucrările ar trebui să fie finalizate în cursul zilei de mâine. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit pe o perioadă nedeterminată. Bucureștenii afectați sunt revoltați de situație și spun că nu este prima dată când au astfel de probleme. Oamenii spun că au rămas fără apă de luni de dimineață și au mai avut probleme în trecut, de multe ori, și iarna, și primăvara.

„Nu mi se pare normal, normal că ne dorim să avem apă caldă”, spune o doamnă din zona afectată de lucrări.

În Capitală, astfel de probleme sunt vechi și apar tot mai des. Cel mai greu pentru bucureșteni a fost iarna, atunci când chiar aveau mare nevoie de apă caldă, dar aceasta lipsea în unele zile din cauza avariilor.

 

Angi Șerban s-a vaccinat: N-am o soluție și pentru apa caldă

Lipsa apei calde în București este atât de sâcâitoare pentru bucureșteni, încât a devenit deja subiect de glume. Angi Șerban, cunoscută pentru numeroasele proteste, s-a vaccinat împotriva COVID-19 și atunci când a argumentat de ce a ales să se imunizeze a făcut și o glumă în legătură cu apa caldă. 

„M-am dus să mă vaccinez pentru că mi se pare un gest firesc în contextul sanitar actual, iar mie îmi place să călătoresc, să explorez, să mă pup și, mai ales, îmi plac mulțimile. Cu alte cuvinte, am conectat trompeta la releu, vă dă sora în caz de nevoie. N-am, în schimb, o soluție și pentru apa caldă”, a scris pe Facebook Angi Șerban, la începutul lunii iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel