Mihnea Motoc, veşti bune despre militarul rănit în Afganistan

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a declarat, luni, că sunt 'veşti mai bune' cu privire la starea de sănătate a militarului român rănit în Afganistan şi perspective de recuperare 'destul de rapidă'.

'Sunt veşti mai bune. Chiar în această dimineaţă, prin ataşatura noastră militară din Germania, am avut informaţii despre dânsul. Este mai bine, se află la spitalul militar din Germania pentru o investigaţie mai completă. Semnele sunt, şi vreau să mă menţin în limita unui optimism prudent aici, dar semnele sunt că există perspective de recuperare destul de rapidă. Nu au fost, din fericire, atinse organe vitale şi deci şansele sunt bune în ce-l priveşte', a spus Motoc.

El a precizat că militarul este conştient şi a vorbit cu familia. Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, a participat, luni dimineaţă, la o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul Eroilor Patriei din Al Doilea Război Mondial, cu ocazia Zilei Independenţei de Stat a României, Zilei Europei şi a Victoriei în Al Doilea Război Mondial.

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, ora 10,45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel