Mihai Voropchievici, PROGNOZA METEO din BĂTRÂNI pentru MARTIE

Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici

Numerologul Mihai Vorochievici a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” care este prognoza meteo din bătrâni pentru luna martie. 

Numerologul Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, o prognoză a lunii martie 2018 din bătrâni, pe zile. Potrivit numerologului, temperaturile vor alterna, vom trece de la vreme călduroasă la vreme friguroasă, cu ploi și chiar ninsori. 

”Vremea se schimbă de la o zi la alta, certitudini nu mai avem. Noi facem o mică reproducere a unei prognoze veche, veche din bătrâni a lunii martie. Perioada cuprinsă între 1 martie și 5 martie va fi senin și frumos, dar noaptea va fi frig. În zilele de 17, 18, 19 martie, va ninge. N-o să ningă neapărat în București, dar în țară. Între 20 martie și 23 martie este o perioadă bună și plăcută. Pe 24 martie, va fi un vânt puternic, ieșit din comun. Între 25 martie și 26 martie sunt zile ploioase. În 27 și 28 martie revine vântul puternic, va fi și zăpadă, viscol. 29, 30 și 31 martie sunt zile cu vreme plăcută. Va fi o lună martie cam în trendul lunii februarie” a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” cu Dana Chera. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel