EXCLUSIV  Mihai Tudose, vizită externă. Gușă, reacție după atacul unui europarlamentar PMP

Cozmin Gușă nu consideră un lucru negativ faptul că premierul Mihai Tudose nu a ieșit într-o conferință comună cu un lider european, după vizita sa externă de la Bruxelles. Analistul politic a spus la DC News Live că în acest moment în Europa nu există ”lideri de magnitudine”.

După ce Siegfried Mureșan, propunerea PMP pentru postul de premier, a transmis că România este ”copilul problemă al Uniunii Europene” întrucât niciun președinte al unei instutuții europene nu a ieșit la o conferință comună cu premierul, Cozmin Gușă l-a contrazis.

CITESȘTE AICI MAI MULTE DESPRE ATACUL LUI SIEGFRIED MUREȘAN LA ADRESA LUI TUDOSE

”Mi se pare normal (nr.- că nu s-a ieșit în conferință comună). Erau subiecte destul de incomode. Era subiectulpe justiție care se discută în spatele ușilor închise, iar apoi se asumă altceva. Era subiectul foarte important de mare magnitudine care am văzut că nu a făcut carieră în media românească, legat de Moldova și implicarea Uniunii Europene, prin filiera românească și prin persoana lui Tudose pe un proiect de europenizare a Moldovei.

Și ei sunt funcționari cu probleme. Cine să vină? Tusk (nr.- Donald Tusk, președintele Consiliului European), pe care voiau polonezii să-l aresteze acum 3 luni la el în țară? Sau Juncker, care face altfel de jocuri pe acolo? Nu sunt lideri de magnitudine în Europa nici acum, iar faptul că Tudose a venit, a spus clar, sunt meritele lui”, a explicat analistul politic Cozmin Gușă.

Declarația poate fi urmărită de la minutul 49:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel