Mihai Tudose, condiție pentru a pleca la Bruxelles: Dacă se întâmplă, rămân aici

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose, aflat acum în Pro România, nu exclude varianta de a fi din nou prim ministru.

Mai mult, Mihai Tudose are disponibilitatea de a ocupa chiar și un post de ministru, în cazul formării unui nou Cabinet, spunând că nimic nu este prea mult ca să fie înlăturat actualul cabinet, conform Mediafax.

Întrebat dacă va prelua mandatul de europarlamentar, Mihai Tudose a spus: "În principiu da, dacă nu se întâmplă nimic cu Guvernul, plec la Bruxelles. Dacă se întâmplă, rămân aici"

Chestionat cu privire la posibilitatea de a prelua vreo funcție de ministru, Tudose a răspuns: "într-un guvern serios da, cu un prim-ministru sănătos la cap, cu un program întreg la minte, pentru România"

Întrebat dacă aceasta presupune inclusiv funcția de premier, a completat: "Inclusiv varianta, nu este o dorință, nici pentru Sorin Câmpeanau, dar dacă așa se poate închide guvernul, așa o facem".

Mhai Tudose a fost premier pentru o perioadă de 6 luni în guvernarea PSD și a decis să demisioneze după ce liderii social democrați au votat retragerea sprijinului politic în Cex. La scurt timp, mandatul de premier a fost preluat de Viorica Dăncilă, iar Tudose a plecat la Pro Romania.

Citește și: EURO 2020. Alexandru Ivan, CNAB: Aeroporturile vor avea un upgrade. Vom primi zeci de mii de suporteri - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel