Mihai Trăistariu și Steliana Sima, împreună de 1 Decembrie. Transformare spectaculoasă

Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva

Mihai Trăistariu se va transforma în Steliana Sima în ediția specială de 1 Decembrie a show-ului ''Te cunosc de undeva!''.

Mihai Trăistariu va cânta chiar împreună cu aceasta pe scena emisiunii prezentate, și de această dată, de Alina Pușcaș și Florin Ristei.
Minuțioasă din fire, celebra cântăreață de muzică populară oltenească Steliana Sima s-a implicat mult în pregătirea acestui moment.

De pildă, i-a pus la dispoziție lui Mihai unul dintre costumele sale populare și a urmărit îndeaproape transformarea acestuia, la cabina de machiaj special. "A stat trei ore cu mine, la machiaj, ca să se asigure că voi arăta exact ca ea. Mi-a adus de acasă rujul și oja ei, ca să semănăm cât mai bine", adaugă Mihai. "M-am implicat foarte mult și a ieșit foarte frumos", e de părere Steliana Sima.

Ce sfat i-a dat aceasta concurentului nostru, când l-a surprins repetând de zor în culise, dar și cum vor aprecia jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan transformarea lui Mihai Trăistariu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea, de la ora 20:00, într-o nouă ediție "Te cunosc de undeva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel