Mihai Stoica, către judecători: "Fac puşcărie degeaba"

Curtea de Apel București a anulat până la 23 mai judecarea  contestației privind anularea pedepsei primită de Mihai Stoica în Dosarul Transferurilor.

Curtea de Apel Bucureşti  a decis să amâne judecarea contestaţiei în anulare formulată de Mihai Stoica întrucât avocaţii acestuia au depus la dosar minuta unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie privind aplicarea prescripţiei penale. Potrivit acestei decizii, prescripţia este o instituţie autonomă, motiv pentru care magistraţii o pot aplica în funcţie de Codul penal - fie cel vechi, fie cel nou - în funcţie de cel care îi este mai favorabil inculpatului.

Judecătorii CAB au decis să amâne discutarea acestei contestaţii pentru că motivarea deciziei ICCJ nu a fost publicată în Monitorul Oficial. La auzul acestei decizii, Mihai Stoica a ţinut să precizeze că judecătorilor le este uşor să vorbească, însă el stă în puşcărie.

"Sunt singurul condamnat căruia nu i s-a cerut pedeapsă. Ministerul Public n-a cerut pedeapsă în cazul meu. Vă este uşor să amânaţi, dar eu fac puşcărie degeaba. (...) Am venit de la ora 6.00 dimineaţa, pentru ca dumneravoastră să amânaţi acum. E uşor de vorbit, însă eu stau la puşcărie ", a spus fostul manager general al echipei Steaua Bucureşti.

Mai mulţi fotbalişti stelişti, între care Alexandru Chipciu, Claudiu Keşeru, Mihai Pintilii, Iasmin Latovlevici şi Lukasz Szukala, au fost la Curtea de Apel pentru a-l susţine pe fostul manager general Mihai Stoica la judecarea contestaţiei în anulare în cazul condamnării primite în dosarul transferurilor de jucători.

Citește și: Curtea Supremă a decis cum vor fi aplicate Codurilor penale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel