Mihai Șora, campanie cu scandal. Mircea Badea propune una cu Dincă după răbufnirea lui Robert Tiderle: ”Nesimțiților!”

Irina Constantin / 04 oct 2019 / 13:05 Salveaza PDF Comentarii

O campanie cu Mihai Șora vorbind despre drepturi și despre libertate a enervat opinia publică, generând reacții virulente. Robert Tiderle, de la Papaya Advertising, a răbufnit la adresa celor care aruncă cu noroi în Mihai Șora, făcându-i nesimțiți. Asta după ce transmite că pot avea libertatea să fie corupți sau să facă spume la gură. Mircea Badea a reacționat și el la postarea lui Tiderle, căruia îi propune o nouă campanie. 

"Aveți libertatea să nu va placă ce am făcut. Să fiți tineri de stânga pentru care comunismul rămâne o idee bună care a fost prost aplicată. Să fiți susținători ai familiei tradiționale. Să fiți naționaliști, ultra ortodocși, corupți, iubitori de chiar el sau de preafericiți. Să credeți toate prostiile manipulate de gazi, ciuvici sau papahagi. Aveți libertatea să comentați, să criticați, să faceți spume la gură, să vă dați cu părerea. Să faceți glume, să înjurați. Aveți toate libertățile posibile. Până la urmă, e doar o campanie care a îndrăznit să vorbească despre drepturile voastre. Dar nu aveți dreptul să aruncați cu noroi în acest bătrân domn de 102 ani, care a protestat în frig pentru ca vouă să nu vi se ia din aceste drepturi. Nesimțiților!" a scris Robert Tiderle, de la Papaya Advertising, care a realizat spotul cu Mihai Șora. 

În postarea de pe Facebook, el a publicat și o fotografie în care, pe afișul cu Mihai Șora, apar scrise mai multe cuvinte peste citatul acestuia. 

Mircea Badea, jurnalistul de la ”În Gura Presei”, scrie, pe Facebook, în replică la cele criticate de Robert Tiderle, că ”Iar tu, dobitocule, ai libertatea să faci o nouă campanie despre repsectul pentru femei și împotriva violenței față de acestea. Cu niște afișe mari și colorate cu Dincă!”. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26