Mihai Șora, de urgență la spital. Se află la terapie intensivă

Mihai Șora/foto Agerpres
Mihai Șora/foto Agerpres

Filosoful Mihai Șora a fost supus unei intervenţii chirugicale şi este internat în spital.

Filosoful Mihai Sora a fost supus unei intervenţii chirugicale în această după-amiază şi este internat în spital. Medicul Silviu Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, a explicat pentru News.ro că Mihai Şora a fost operat din cauza unor probleme la colecist şi că la această oră este detubat şi conştient.

"Doctorii au făcut un adevărat miracol şi le suntem profund recunoscători. Acum l-au dezintubat. Aşteptăm să se trezească. În momentul de faţă este încă la terapie intensivă", a transmis Luiza Palanciuc Şora.

Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, "a fost adus de soţie în cursul zilei de ieri (n.r. miercuri). A fost operat în urma unor probleme la colecist. Acum este detubat, conştient", a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, doctorul Silviu Negoiţă.

În presa franceză a apărut joi un articol despre Mihai Şora, devenit în câteva luni "portavocea mobilizării societăţii civile" împotriva "abaterilor" guvernării din România. În timp ce manifestanţii scandează numele lui Şora la Bucureşti, neiniţiaţii sunt surprinşi să descopere un scriitor de 101 ani care ia atitudine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel