EXCLUSIV  Interviuri care Inspiră by Claudia Țapardel - Mihai Morar, un invitat “Fain și Simplu”

Emisiunea ”Interviuri care inspiră” debutează duminică, 16 mai, de la ora 14:00. Primul invitat este nimeni altul decât Mihai Morar. 

Prezentator de televiziune și de radio, Mihai Morar se va dezvălui românilor, duminică, într-un interviu DCNews excepțional, realizat de Claudia Țapardel, la DCNewsTV. Mihai Morar este primul invitat al emisiunii ”Interviuri care inspiră”. 

”Duminică, ora 14.00 - “Interviuri care inspiră” cu cel mai “Fain și Simplu” invitat, un invitat care inspiră, motivează și emoționează, Mihai Morar, pe DCNews TV. 

Vă invit să urmăriți primul “Interviu care inspiră” cu un om care “iubește începuturile și răsăritul”, care are “încredere în oameni și credință în Dumnezeu”, un “om de radio pasional” care pune “emoție și pasiune în tot ceea ce face”... și aș putea continua cu lucrurile pe care Mihai le dezvăluie în interviu. 

Dar vă invit să-l descoperiți alături de mine pe Mihai, dincolo de cuvinte și de percepția publică, și să vă lăsați inspirați de povestea lui. 

Eu vreau doar să îi mulțumesc pentru că a avut încrederea și deschiderea sufletească să accepte invitația mea de a începe împreună această poveste, numită “Interviuri care inspiră”.” este mesajul Claudiei Țapardel. 

Emisiunea ”Interviuri care inspiră” este transmisă în fiecare duminică, de la ora 14:00, dar și-n reluare, de la ora 20:00. 

Vezi și: 

Claudia Țapardel, o nouă emisiune la DCNews,”Interviuri care inspiră”. Povestea și experiența de viață ale unor personalități marcante, dezvăluite în interviuri excepționale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel