Mihai Morar a izbucnit în lacrimi: ''Este foarte greu''. VIDEO

Mihai Morar
Mihai Morar

Mihai Morar a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii pe care o prezintă la radio. Cazul unui băiețel bolnav de cancer l-a impresionat profund pe prezentator.

Morar a încercat să citească scrisoarea trimisă de mama lui Alex, băiețelul bolnav de cancer, dar nu a reușit să o termine pentru că a izbucnit în lacrimi, fiind foarte afectat de caz.

"E momentul să introducem un nou caz în Oraşul Faptelor Bune. Este foarte greu. Am zis dacă nu vorbim acum, nu mai putem să vorbim niciodată. Avem 24 de ore pentru asta. Aş vrea să citesc o scrisoare. Se numeşte Scrisoare către Univers şi este scrisă de o mamă. De mama lui Alex. ”Alex are 6 ani: Mami, de ce fuge vena? Am stat cuminte, nu am zis decât -au-. El este Alex, iubirica mea. Este un suflet bun. Este dornic să afle cât mai multe lucruri. Era nerăbdător să meargă în clasa pregătitoare, dar nu a fost decât o săptămână. Iubirica mea este acum în spital. Universul a hotărât ca el să se îmbolnăvească.

Totul a început la sfârşitul lunii septembrie. Mi-a spus că vede dublu, apoi îşi pierdea echilibru. În urma unui control s-a depistat o tumoră pe trunchiul cerebral. Starea lui Alex s-a agravat. Riscurile erau prea mari. Am ajuns la doctorul Stoica. M-am prăbuşit când a venit rezultatul biopsiei. Alex are cancer. Alex are cancer la 6 ani. Cu ce am greşit? Cu ce am greşit noi? Acum face chimioterapie, facem pentru că suntem mereu lângă el. Îşi doreşte să se facă poliţist. Eu mi-am dorit să nu fie singur pe lume aşa că are un frăţior de 6 luni. Mi-aş vinde sufletul dacă aş avea cui. Mi-a stat respiraţia când am văzut factura din Franţa. Era ultima speranţă la viaţă. Pe 9 ianuarie suntem aşteptaţi la clinică. Suma e uriaşă. Mi-aş dori să îl văd mare, să termine şcoala, să termine liceul”. Eu nu mai pot am mâinile reci. Ea este Ana-Maria, mama lui Alex", a spus Mihai Morar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel