Urmărește emisiunea live


Mihai Mărgineanu, lăsat mască de o domnișoară ”bossy”. Și-a tras ”mecla de tată” și a întrebat-o: ”Tu lucrezi în televiziunea asta?”

foto Facebook Mihai Mărgineanu
foto Facebook Mihai Mărgineanu

Actorul, cântărețul și compozitorul Mihai Mărgineanu a fost lăsat mască de o domnișoară care, în mod normal, ar fi trebuit să-l cunoască și recunoască. 

”Vorbeam cu Florin Ionescu (baterist de real succes) în mașină, în drum spre studiouri, unde aveam de înregistrat un moment într-o emisiune de mare anvergură și cu mulți artișți în program pentru Revelion. Vorbeam despre cât de tare a scăzut calitatea angajaților din televiziuni, dar și despre cât de ‘afectați’ și ‘afectate’ de importantă lor se poartă domnisorii și domnișoarele care fac PR, marketing sau vânzări prin  televiziunile sau radiourile Patriei. Cum nu mai sunt în stare să-ți vândă un minut de publicitate calculat corect sau să îți gândească o campanie coerentă de imagine (pe bani!)  fără să te doară capul și organele interne pe tine că subiect.

Ajungem la studiouri și la poartă mă întâlnesc cu Cristi Minculescu care e pus pe glume ce de obicei. Mă ia la mișto cum că ce caut eu acolo că lăutarii cânta mai spre dimineață. Eu îi zic ceva despre rock-ul românesc și alte drăgălășenii simpatice absolut naturale și savuroase. După care ne despărțim îmbrățișându-ne, în ciuda reglementărilor în vigoare, el având și ficatul ăla sensibil, și plecăm fiecare la cabina lui. Pentru că fiecare aveam câte o cabină. Ca la Hollywood.

În momentul imediat-următor, apare o domniță de  platou cu un clipboard în mâna pe stilul ”bossy” și mă întreabă repezit ca să-mi dau seama eu că ea e în criză de timp: ”- Tu cânți cu Cristi?”.

Mi-am dat seama imediat că se referă la Cristi Minculescu (că sunt băiat deștept). Am zis umil: ”- Nu!”. ”- Dar cu cine cânți?” mă întreabă ea, din nou! Tot umil: “- Cu mine”.  Ea, vizibil enervată de lipsa mea de coerenșă: ”- Și tu cine ești, ca să scriu aici”, zise ea uitându-se spre mine și clipboard.

Cum să se întâmple asta exact la un minut după ce încheiasem discuția cu Ionescu despre profesionalism în televiziuni? Am crezut că nu e chiar adevărat, dar le-am văzut fețele zâmbitoare ale colegilor proteviști care așteptau să vadă ce se întâmplă între mine și don’șoara afectată.

Mi-am tras tonul, mecla și atitudinea de tată: ”- Tu lucrezi în televiziunea asta?”.

”- Da, bineînțeles că lucrez în televiziunea asta”

”- Și te-ai uitat vreodată la Las Fierbinți?”

”- Da, normal! Las Fierbinți este job-ul meu” zise ea și mai afectată.

”- Păi și nu ți se pare ciudat să nu știi mai nimic despre job-ul tău?”. Nu mă deranjează că nu-mi cunoști mecla, că sunt bătrân și urât, dar s-ar putea să avem noi o problemă de comunicare dacă tu nu îi recunoști pe ăia 13 oameni” a scris Mihai Mărgineanu, pe Facebook. 

El este cunoscut ca Ardiles de fanii ”Las Fierbinți”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel