Mihai Mălaimare: Să ne închinăm la moaștele Andreei Pora

Actorul Mihai Mălaimare a făcut o analiză amuzantă a discursului lui Băsescu, invitat recent la o emisiune TV. Artistul o aduce în discuție și pe Andreea Pora despre care face o observație ironică. 

Vin acasa tarziu, obosit, dupa o zi complicata si ma uit la televizor, la Realitatea si-l vad pe Basescu si il ascult si ma bucur, ma inseninez, sunt fericit, in sfarsit aflu din chiar gura lui ca este un om cinstit, ca a plans cand nemernicii aia l-au turnat pe Nastase si ticalosii ailalti l-au dus cu catuse in vazul lumii, ca stie foarte bine sistemul si ca stie cum trebuie reparat, probabil nu a avut vreme in timpul mandatelor sale sa faca asta pentru ca era ocupat cu cinstea lui si a apropiatilor lui, un Presedinte nu se poate vinde sistemului, probabil il poate cumpara dar asta nu ne-a mai spus caci emotia sinceritatii sale l-a inecat pur si simplu.

Sunt fericit sa aflu cat de minunat a fost el, seful tuturor celor care, in afara lui erau ticalosi si banditi si aproape imi vine sa spun ca Andreea Pora nu a fost o sluga basista sinistra ci o sfanta la ale carei moaste trebuie sa se inchine toti cei care au fost, pe nedrept socotiti drept slugi amarate! Doamne, ce fericit am fost in aceasta seara. Cand este urmatoarea emisiune cu distinsul om cinstit si integru, singurul din tot spectrul politic romanesc?" a scris Mihai Mălaimare pe facebook.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel