Mihai Găinușă: Este foarte târziu educație financiară în clasa a III-a

dezbracatu_gainusa_oana_paraschiv
dezbracatu_gainusa_oana_paraschiv

Mihai Găinușă afirmă, ironic, că decizia Ministerului Educației de a introduce educația financiară în clasa a III-a este o măsură tardivă. 

Cârcotașul comentează, în stilu-i caracteristic, că disciplina ar trebui introdusă de la clasa pregătitoare, "Mama are Rolex. Tata are credit".

Decizia autorităților de la București de a introduce, din această toamnă, noi discipline opționale în programa școlară pentru clasele primare a fost comentată, marți dimineață, de către cârcotași la Kiss FM.

„Să vedeți ce discipline noi s-a gândit Ministerul Educației să introducă din toamnă: filosofia pentru copii, educație financiară, educație pentru societate”, le-a spus Mihai Găinușă marți dimineața ascultătorilor Kiss FM, în cadrul matinalului Cronica Cârcotașilor, întrebându-se în ce ar putea consta disciplina educație pentru societate.

„Să dai săru-mâna pe stradă, să nu scuipi semințe, să nu fumezi din clasa a doua...” și-a dat cu părerea Dezbrăcatu.

„Educația financiară se va preda la clasele a treia și a patra”, a mai spus Găinușă, citind știrea despre propunerile ministerului.

După ce Oana Paraschiv a intervenit, întrebând: „Dar nu e cam devreme?”, Mihai Găinușă a contrazis-o: „E târziu. În clasa a treia educație financiară este foarte târziu. La clasa pregătitoare trebuia. 'Mama are Rolex. Tata are credit'”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel