Mihai Găinușă dă în judecată Radio 21: Sunt pregătit să-mi apăr drepturile

Mihai Găinușă intenționează să acționeze în instanță postul Radio 21 pentru întreruperea contractului, care, potrivit fostului cârcotaș, era valabil până în iunie 2016. 

Într-un interviu pentru ziare.com, Mihai Găinușă, care pleacă și de la Prima TV, a declarat că va da în judecată Radio 21 pentru că a denunțat unilateral contractul cu acesta, "acțiune nepermisă de clauzele inserate în contract. Acest contract valabil se încheie pe 30.06.2016". 

Premieră în ultimii 15 ani pentru Mihai Găinușă: Fără emisiune matinală la radio

Fostul cârcotaș a precizat, totodată: "În prealabil mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine. În consecință îmi rezerv dreptul de a cere concursul instanțelor de judecată pentru rezolvarea diferendului. Atât timp cât mi-am respectat întocmai obligațiile, fapt dovedit și de noua lor propunere, sunt pregătit să-mi apăr drepturile".

Întreaga echipă cu care a venit la Radio 21 a primit notificare de încheiere a contractelor, a mai spus Mihai Găinușă. Cât despre planurile de viitor, acesta a mărturisit că își dorește să continue la un post de radio, chiar dacă mai târziu "este pregătit să facă parte din CNA", dar și că a primit între timp și alte oferte. 

„Am oferte atât pe radio, cât și pe tv. Dar, de data aceasta, îmi doresc să fac ceea ce îmi place. Și o să fac", a mai adăugat omul de radio, care exclude însă o revenire la Cronica Cârcotașilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel