Mihai Gâdea, veste bună pentru telespectatori: E o minune

Mihai Gâdea în platoul Antena 3
Mihai Gâdea în platoul Antena 3

Mihai Gâdea a dat o veste foarte bună telespectatorilor săi, la începutul emisiunii Sinteza Zilei. 

În urmă cu nişte luni de zile, am difuzat un interviu care a impresionat o ţară întreagă. Un bărbat frumos din Rădăuţi rămâne fără mâini în urma unui accident. În seara aia, după interviu, s-a strâns o sumă fabuloasă şi pentru că cineva a donat o sumă uriaşă. Este o întâlnire pe care nu o voi uita toată viaţa, cu Jean din Milişeuţi. În timpul interviului, mama sa stătea şi privea, băiatul său era copleşit de emoţii. Fac această meserie de ani de zi, am văzut cazuri sociale. Toată echipa plângea la acest interviu, aşa ceva vezi foarte rar. Şi-a pierdut mâinile, soţia, viaţa! 

La acel interviu, băiatul său a vorbit ca un super erou care a luptat pentru tatăl său şi Jean povestea atunci că şansele sale de supravieţuire au fost de 1 la sută la un moment dat. A fost la spital şi medicii din România au reuşit să facă o minune pentru el. Acum este o minune şi mai mare. Este Robocop. Mâna dreaptă i-a fost montată şi proteza funcţionează. Ca un copil învaţă din nou să strângă lucruri în mână. A început şi o poveste de dragoste frumoasă. 

Am 2 veşti cu privire la el. Una care te sufocă de indignare şi una foarte bună. Statul îi dădea o indemnizaţie de 500 de lei. Jean trebuie să meargă departe pentru a i se face controlul. A fost chemat la spital pentru a se vedea dacă nu cumva i-au crescut mâinile. Nu a putut merge şi statul i-a tăiat ajutorul. Dar când statul ia cu o mână, Dumnezeu dă cu toate mâinile!

Acum, însă, are această mână, această minune uriaşă! Asta e vestea bună!", a spus Mihai Gâdea la începutul emisiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel