Mihai Gâdea spune lucruri înfiorătoare despre Vișinescu

Jurnalistul Mihai Gâdea a comentat interviul pe care Alexandru Vișinescu l-a acordat pentru Antena 3. El spune că torționarul joacă acum cartea bătrânelului simpatic, însă această imagine pe care încearcă să o prezinte este complet diferită de realitate.

"Alexandru Vișinescu încearcă acum, după ce a stat mai multe zile în casă și a studiat tot ce se spune despre el, să joace cartea bătrânelului simpatic, care n-a făcut nimic altceva decât să îndeplinească niște ordine. Însă este o carte manipulativă și departe de adevăr.

Zilele trecute am stat de vorbă cu foarte mulți oameni care au fost în închisori conduse de Vișinescu. În momentul în care i se auzea numele, oamenii erau speriați de moarte.

Metode incredibile de tortură

Este omul care l-a torturat pe Corneliu Coposu băgându-l într-un sac, apoi introducând sacul respectiv în apă, și ținându-l acolo până când își pierdea cunoștiința.

Omul ăsta, la închisoarea de la Mislea, le dezbrăca pe femei în mod repetat în pielea goală și le verifica în zonele genitale cu foarte multă brutalitate, vorbind despre faptul că acolo ar putea să fie ascunse diverse lucruri.

Astea nu sunt chestiuni pe care i le cerea cineva să le facă. Nu-i cerea nimeni să umilească, să bată, să îi tortureze și să contribuie la uciderea liderilor Partidului Național Țărănesc. Sunt foarte mulți dintre cei care au condus această țară, care au murit în condițiile închisorilor conduse sau servite de Vișinescu", a declarat Mihai Gâdea, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel