Mihai Gâdea, scandal MONSTRU la Antena 3: Cum să ne întrebați AȘA CEVA?

Mihai Gâdea a avut un schimb de replici cu unul dintre invitații săi de marți seară, la Sinteza Zilei.

Discuția l-a avut ca subiect principal pe polițistul pedofil.

"Vă deranjează că a fost arestat preventiv?", a zis Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne (SNPPC). În acel moment, Mihai Gâdea a spus: "Puneți o întrebare perfect tâmpită! Cum să ne întrebați dacă ne deranjează că bărbatul a fost arestat? Pe noi ne deranjează faptul că în 2016, acest nenorocit a agresat o femeie și Poliția Română l-a acoperit, nu l-a arestat, nu l-a suspendat, iar el a putut să facă o nenorocire în 2018! Dacă erau copiii dumneavoastră acolo, așa ne răspundeați în seara asta?!".

"Domnule Gâdea, nu țipați la mine, vă rog mult!", a spus Dumitru Coarnă.

"De ce? Sunteți timid?", l-a întrebat jurnalistul.

"Nu sunt timid, dar sunt foarte obosit, nu are sens să țipați", a replicat Dumitru Coarnă.

"Atunci încercați să nu mai bateți câmpii", a continuat Mihai Gâdea.

(...)

"Aveți mare grijă! Vedeți să nu se înțeleagă că apărați faptul că nenoricitul ăsta nu a fost arestat în 2016! Aveți grijă pe cine apărați! Dumneavoastră, cu acest comportament, nu îi apărați pe polițiștii onești din stradă care, în aceste zile, sunt priviți cu suspiciune", a mai zis ziaristul la Antena 3.

"Lăsați-i pe ei să aleagă pe cine apăr eu! Ei știu să aleagă. Ei privesc la televizor și înțeleg ce se întâmplă. Poliția Română a ajuns la autorul faptei, îl avem în arest preventiv", a conchis Dumitru Coarnă.

Arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 6 a dispus marţi arestarea preventivă pentru 30 de zile a poliţistului Eugen Stan, acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală.

[citeste si]

Potrivit procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - inculpatul a pupat-o pe obraji, pe gură şi în zona abdominală şi i-a pus mâna în zonele intime persoanei vătămate, minoră, în vârstă de 5 ani, şi l-a pupat pe obraji pe minorul în vârstă de 9 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel